Spar penge og pas på miljøet med en varmepumpe!

Hvis du lige har overtaget et hus, er der nok at tage fat på. Og en af de faktorer, der rigtigt kan betyde noget er dit valg af varmeforsyning.

Hvis du overtager et ældre hus – måske på landet – vil varmen ofte komme fra olie eller gas. Og med de stigende priser kan den type varme hurtigt blive en stor post på budgettet, som du kan knække nakken på med tiden.

Samtidig er olie og gas ikke fremtiden, for det påvirker klimaet på en dårlig måde med unødig CO2-udledning. Og hvorfor unødig? Fordi der er et alternativ – nemlig en varmepumpe.

Spar penge med en varmepumpe

Med en Toshiba varmepumpe får du en energieffektiv varmekilde. Og med tidens løbske gas- og oliepriser kan du hurtigt komme til at spare mange penge alene på varmeregningen.

Og faktisk er installation af en varmepumpe prismæssigt ret overkommeligt – specielt, hvis din eksisterende varmekilde er olie, gas eller el paneler.

Så at købe en varmepumpe er en rigtig god investering – måske en af de bedste, som du kan foretage sammen med isolering af dit hus.

Bliv en del af klimaløsningen i stedet for at være en del af problemet

Og du sparer ikke bare penge – du sparer også miljøet for en masse CO2-udledning.

I disse år har vi øget bevidstheden om den påvirkning, som vi mennesker har på klimaet. Og vores samlede klimaaftryk er stort med vores flyrejser, bilforbrug og opvarmning af vores boliger her i det kolde nord.

Så hvorfor ikke lette din samvittighed lidt på klimafronten ved at investere i en varmepumpe. Så gør du dit til at reducere klimapåvirkningen.

Kom godt i gang med dit varmepumpeprojekt

Det er en god ide på forhånd at undersøge, hvilken varmepumpeløsning, der er den rigtige for dig – og hvem du vil have til at hjælpe dig med at installere varmepumpen.

For der er flere forhold, der er vigtige, når du skal vælge den, der skal installere din varmepumpe. For du får ikke bare en tekniker, der skal skrue varmepumpen fast – du har i samme omgang brug for en rådgiver, der kan hjælpe dig med at forstå den løsning og placering, der er den vigtigste for lige nøjagtigt dit hus.

Så tænk over, om det en fagligt dygtig rådgiver, du taler med. Kan vedkommende både montere pumpen, og forklare dig, hvad der er det bedste for dig? En varmepumpe tjener sig hjem over mange år, så det er vigtigt, at det bliver en løsning, som du kan leve med over tid.

Samtidig skal det selvfølgelig være til en konkurrencedygtig pris. Ellers bliver investeringen ikke så god som du håber. God fornøjelse med projektet!

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *