Tilstandsrapport Århus

Tilstandsrapport Århus – information om priser og fordele

Skal du have udarbejdet en tilstandsrapport i Århus på dit hus eller bygning, så kan du her på siden finde en masse brugbar information om, hvordan du finder de bedste tilbud på en tilstandsrapport i Århus, samt om fordelene ved at få udarbejdet en tilstandsrapport.

Det er især ved køb og salg af fast ejendom at det er fordelagtigt med en tilstandsrapport, da den sikrer både køber og sælger en større sikkerhed og beskyttelse under og efter handlen. Det vil ikke mindst være tilfældet ved køb og salg af ejerboliger, hvor det er en forudsætning at der udarbejdes en tilstandsrapport, såfremt køber og sælger ønsker at tegne en ejerskifteforsikring.

Vil du gerne vide mere om hvorfor du bør få udarbejdet en tilstandsrapport, og hvad du kan bruge den til, så læs med fordel med videre her på siden, hvor vi giver dig alt den nødvendige information om tilstandsrapport, herunder om priser og fordele, samt hvordan du finder de bedste tilbud på en tilstandsrapport i Århus.

Vil du gerne have et tilbud på din tilstandsrapport i Århus, så anbefaler vi at du indsender en beskrivelse af din opgave til 3byggetilbud.dk, hvor du får tre helt gratis og uforpligtende tilbud på en tilstandsrapport i Århus. 3byggetilbud.dk vil nemlig påtage sig ansvaret med at finde tre bygningssagkyndige i Århus, der er parate til at afgive et tilbud på din tilstandsrapport.

Tilstandsrapport Århus – hvad koster en tilstandsrapport i Århus

Normalvis koster en tilstandsrapport mellem 4.000 – 12.000 kr. Prisen vil først og fremmest varierer alt afhængig af størrelsen på dit hus, samt alderen og husets generelle tilstand. Dertil vil det også være afgørende for prisen hvor i landet du bor, da konkurrencen vil være større i områder med mange bygningssagkyndige.

Er der mange bygningssagkyndige i et område, vil det ofte resultere i lavere priser, da de bygningssagkyndige kæmper med hinanden om at vinde opgaver. Skal du derfor have udarbejdet en tilstandsrapport i Århus, vil der være god mulighed for at finde flere bygningssagkyndige, og du vil derfor have god mulighed for at kunne få et billigt tilbud på en tilstandsrapport i Århus.

Bemærk at ovenstående priser er forbundet med usikkerhed, da de er et udtryk for generelle markedspriser. Der er således mange andre faktorer der spiller ind på den endelige pris på en tilstandsrapport, i tillæg husets størrelse, alder og tilstands, samt de enkelte bygningssagkyndiges priser.

Du får nemmest en reel pris ved at få et tilbud med pris på en tilstandsrapport fra en rigtig bygningssagkyndig. Du finder nemmest en bygningssagkyndig op 3byggetilbud.dk, hvor du kan få hele tre gratis og uforpligtende tilbud på en tilstandsrapport i Århus. Alt du skal gøre er at indsende en beskrivelse af din opgave, og så vil du modtage dine tre gratis og uforpligtende tilbud på en tilstandsrapport i Århus inden for tre arbejdsdage.

Hvorfor du bør få udarbejdet en tilstandsrapport

Der er flere gode grunde til at du som både køber og sælger af en fast ejendom bør få udarbejdet en tilstandsrapport. En tilstandsrapport er nemlig først og fremmest et brugbart redskab i forbindelse med handlen, da den giver køber og sælger en større sikkerhed.

Det gør en tilstandsrapport ved at give overblik over en bygnings tilstand, som sælger herefter kan bruge til at få udbedret fejl og mangler på bygningen inden salget, hvorved sælger kan opnå en større salgspris. For køber gælder det samme princip, da tilstandsrapporten giver køber mulighed for at få overblik over hvad der reelt set købes, hvilket køber kan bruge til at forhandle købsprisen ned med.

Dertil følger det af huseftersynsordningen, at hvis sælger og køber ønsker at tegne en ejerskifteforsikring i forbindelse med køb og salg af en ejerbolig, så er det et krav at der udarbejdes en tilstandsrapport først. En ejerskifteforsikring yder forsikring i tilfælde af skjulte fejl og mangler på ejerboligen, som ikke fremgår af tilstandsrapporten.

Se mere om elinstallationsrapport.

En tilstandsrapport er en forudsætning for en ejerskifteforsikring

At tegne en ejerskifteforsikring er særligt afgørende for sælgeren af en ejerbolig, da det er sælger der bærer det økonomiske ansvar for boligens tilstand, i 10 år efter boligen er blevet solgt. Ved at tegne en ejerskifteforsikring kan sælger frasige sig dette økonomiske ansvar, som sælger ellers bærer i 10 år efter salget.

I tillæg til at der udarbejdes en tilstandsrapport, så følger det også af huseftersynsordningen, og før at der kan tegnes en ejerskifteforsikring, at der udarbejdes en såkaldt elinstallationsrapport. En elinstallationsrapport har til formål at give overblik over en bygnings el installationer, herunder om faren for at få stød og for brand.

Se mere om ejerskifteforsikring.

Sådan finder du nemmest en bygningssagkyndig med tilbud på en tilstandsrapport i Århus

Ønsker du et tilbud på en tilstandsrapport i Århus, så finder du nemmest en bygningssagkyndig i dit lokalområde, ved at indsende en beskrivelse af din opgave til 3byggetilbud.dk. Ved at indsende en beskrivelse via den gratis opgaveformular på 3byggetilbud.dk, vil du inden for kun tre arbejdsdage modtage tre uforpligtende tilbud på en tilstandsrapport i Århus.

Du slipper dermed for alt besværet ved selv at skulle finde frem til en bygningssagkyndig med tilbud på en tilstandsrapport, da 3byggetilbud.dk påtager sig alt ansvaret med det opsøgende arbejde.

I tillæg til den gratis tjeneste og at du slipper for alt det opsøgende arbejde, så vil du også opnå flere gode økonomiske fordele ved at benytte dig af 3byggetilbud.dk. For det første vil du modtage meget prisvenlige tilbud, da de bygningssagkyndige der byder på din opgave ved, at de er i hård konkurrence med andre bygningssagkyndige. Dette vil ofte føre til at de sænker deres priser, og tilbyder andre gode fordele i de tilbud de afgiver.

Når du accepterer et tilbud gennem 3byggetilbud.dk vil du dertil få en entreprisegaranti med, der dækker i tilfælde af fejl og mangler på din opgave. Entreprisegarantien fungerer dermed som din økonomiske sikkerhed for at du får leveret et tilfredsstillende resultat, og dækker på op til 35.000 kr. for private, og op til 100.000 kr. for foreninger og erhverv.