Byggesagkyndig ved nybyggeri

Byggesagkyndig ved nybyggeri

At købe et nyt hus er en stor og dyr investering, og derfor kan det være en rigtig god ide, ikke mindst økonomisk, at have en byggesagkyndig ved nybyggeri. Med en byggesagkyndig ved nybyggeri opnår du en større sikkerhed og tryghed, når du skal have bygget dit nye hus.

Den byggesagkyndig har alt den ekspertise, erfaring og viden der skal til, for at give dig den optimale rådgivning. På den måde kan du sikre dig at du altid overholder gældende lovgivning, at dit nybyggeri bygges uden fejl og mangler, og at du får et nyt hus, der vil kunne holde i mange år frem.

Vil du gerne vide mere om en byggesagkyndig ved nybyggeri, herunder om de fordele du opnår med en byggesagkyndig, samt om priser, så kan du med fordel læse med videre her på siden, hvor du finder alt den information du skal bruge til dit nybyggeri.

Ønsker du allerede nu et tilbud på en byggesagkyndig, så anbefaler vi at du benytter dig af 3byggetilbud.dk. Her får du hele tre gratis og uforpligtende tilbud på en byggesagkyndig ved nybyggeri, og hvor alt du skal gøre er, at indsende en beskrivelse af dit nybyggeri, og så vil du modtage dine tilbud inden for tre arbejdsdage.

Hvad er en byggesagkyndig

En byggesagkyndig kan i princippet være hvem som helst, da alle har mulighed for at give rådgivning om et nybyggeri, og derfor kan kalde sig byggesagkyndige. I daglig tale henviser den byggesagkyndige til de byggesagkyndige der er blevet beskikket af Sikkerhedsstyrelsen.

Dette er afgørende da det udelukkende er beskikkede byggesagkyndige, der kan udarbejde gyldige tilstandsrapporter. Ved et nybyggeri vil det dog som sådan ikke være en tilstandsrapport, den byggesagkyndige skal udarbejde, men det er dog den samme store viden og ekspertise der benyttes, i forbindelse med at den byggesagkyndige overser et nybyggeri.

For at blive en beskikket byggesagkyndig kræver det nemlig stor erhvervs- og uddannelsesmæssig baggrund, ligesom at den byggesagkyndig skal bestå et obligatorisk kursus for kommende byggesagkyndige. Når alle betingelser er opfyldt, bliver den byggesagkyndige godkendt, autoriseret og beskikket af Sikkerhedsstyrelsen.

Ønsker du at gøre brug af en byggesagkyndig ved nybyggeri, så bør du sikre dig, at den byggesagkyndige er beskikket af Sikkerhedsstyrelsen. På den måde sikrer du dig bedst, at du modtager den bedste ekspertise og rådgivning ved dit nybyggeri.

Se mere om byggesagkyndige.

Hvorfor bruge en byggesagkyndig ved nybyggeri

Som nævnt indledningsvist er giver en byggesagkyndig ved nybyggeri, mulighed for at du kan opnå store besparelser. Det hænger sammen med at den byggesagkyndige ved nybyggeri, vil sikre at dit nye hus bygges korrekt, og uden fejl og mangler der kan true husets funktion. Derudover vil den byggesagkyndige altid sørge for, at overholde relevant og gældende lovgivning.

Du opnår derfor med en byggesagkyndig ved nybyggeri, en større sikkerhed og garanti for, at dit nye hus ikke bygges med fejl og mangler der gør, at huset må gennemgå omfattende renoveringer og ombygninger fremadrettet. Det vil nemlig ende med at koste dig rigtig mange penge.

Dertil vil den byggesagkyndige kunne rådgive dig om energibesparende muligheder ved dit nybyggeri, hvilket også kan betyde store besparelser. Alt i alt giver en byggesagkyndig ved nybyggeri, den ekstra tryghed, som især ved dyre investering som et nybyggeri, kan være afgørende for byggeprocessen.

Sådan får du det bedste tilbud på en byggesagkyndig ved nybyggeri

Du finder de bedste tilbud på en byggesagkyndig ved nybyggeri på 3byggetilbud.dk. For det første får du hele tre gratis og uforpligtende tilbud, og for det andet sparer du en masse tid på det opsøgende arbejde. Du skal nemlig kun indsende en beskrivelse af din opgave, og så vil du modtage dine tre gratis og uforpligtende tilbud inden for tre arbejdsdage.

Dertil vil de tilbud du modtager på en byggesagkyndig ved nybyggeri gennem 3byggetilbud.dk, ofte være meget billige og fordelagtige. De byggesagkyndige der afgiver tilbud på din opgave ved, at de er i hård konkurrence med andre byggesagkyndige, hvilket ofte vil resultere i lavere priser og andre gode fordele.

Endeligt opnår du også den store økonomiske sikkerhed og fordel, at der medfølger en entreprisegaranti på din opgave. Opnår du således ikke det forventede og aftale resultat, så dækker entreprisegarantien på op til 35.000 kr. for private, og på op til 100.000 kr. for foreninger og erhverv.

Så nemt er det:

  1. Benyt den gratis opgaveformular på 3byggetilbud.dk
  2. Indsend en beskrivelse af dit nybyggeri og din opgave til den byggesagkyndige
  3. Modtage tre billige og uforpligtende tilbud på en byggesagkyndig ved nybyggeri
  4. Vælg det bedste tilbud
  5. Din byggesagkyndige starter på opgaven med det samme