Tilstandsrapport Vejle

Tilstandsrapport Vejle

Er du i forbindelse med køb eller salg af en fast ejendom, på udkig efter en bygningssagkyndig med tilbud på en tilstandsrapport i Vejle, så finder du her på siden en masse brugbar information om priser og fordele, samt hvordan du finder frem til det bedste tilbud på en tilstandsrapport i Vejle.

Vil du derfor gerne vide mere om dine muligheder med en tilstandsrapport, hvad den kan bruges til, fordelene du opnår, priser og hvordan du finder det bedste tilbud på en tilstandsrapport i Vejle, så læs med videre her på siden.

Ønsker du til gengæld allerede nu et tilbud på en tilstandsrapport, så anbefaler vi at du benytter dig af 3byggetilbud.dk. På 3byggetilbud.dk får du nemlig tre gratis og uforpligtende tilbud på en tilstandsrapport, og 3byggetilbud.dk vil sørge for at finde en bygningssagkyndig i Vejle.

Alt du skal gøre for at modtage dine tre gratis og uforpligtende tilbud, er at benytte den gratis opgaveformular på 3byggetilbud.dk, hvorefter du vil modtage dine tre uforpligtende tilbud på en tilstandsrapport i Vejle, inden for kun tre arbejdsdage.

Tilstandsrapport Vejle – hvad koster en tilstandsrapport i Vejle

Prisen på en tilstandsrapport kan variere meget, hvor det ikke mindst er størrelsen og alderen på dit hus, der vil være afgørende for den endelige pris. Afhængig af størrelsen og alderen på dit hus, samt en række andre faktorer, vil prisen på en tilstandsrapport være i omegnen af 4.000-12.000 kr. inklusiv moms.

Et andet afgørende forhold for den endelige pris er din geografiske placering, da der kan være merudgifter forbundet med, at den bygningssagkyndige har en lang transport forbundet med opgaven. Derfor kan det mange gange betale sig, at benytte en bygningssagkyndig i lokalområdet.

Bemærk dertil at ovenstående priser er vejledende markedspriser, og at de derfor vil være forbundet med usikkerhed. Ønsker du en reel pris på din tilstandsrapport, får du det nemmest ved at få et tilbud med pris på din opgave.

På 3byggetilbud.dk kan du nemt og hurtigt få tre gratis og uforpligtende tilbud med pris på en tilstandsrapport, og 3byggetilbud.dk sørger tilmed for, at de bygningssagkyndige der afgiver tilbud på din tilstandsrapport er fra Vejle.

Du får altså på en og samme tid en reel pris på din tilstandsrapport, samtidig med at der bliver fundet bygningssagkyndige i dit lokalområde, hvis du vælger at benytte dig af 3byggetilbud.dk.

Hvorfor du bør få udarbejdet en tilstandsrapport

Der er flere gode fordele ved at få udarbejdet en tilstandsrapport, hvad enten du er køber eller sælger af en fast ejendom. Med en tilstandsrapport bliver det nemlig muligt for både køber og sælger, at få klarhed og overblik over den faste ejendoms tilstand.

Viden om den faste ejendoms tilstand er vigtigt, da den giver køber indsigt i hvad det er der reelt set købes, og hvilke fejl og mangler der kan gøres gældende, i forhold til at få et afslag i købsprisen.

For sælger giver tilstandsrapporten på samme måde indsigt i hvad der reelt set sælges, og om der er værdiforringende fejl og mangler på ejendommen, der bør udbedres inden salget. På den måde kan sælgeren opnå en højere salgspris.

En tilstandsrapport er dertil et afgørende element i den såkaldte huseftersynsordning, der giver adgang for både køber og sælger af en ejerbolig, til at beskytte sig mod at der viser sig skjulte fejl og mangler efter salget. I tillæg til en tilstandsrapport vil der derudover også være krav om, at der udarbejdes en såkaldt elinstallationsrapport.

En tilstandsrapport er en forudsætning for en ejerskifteforsikring

Det er muligt, og meget fordelagtigt, for både køber og sælger at tegne en ejerskifteforsikring, for på den måde at fraskrive sig ansvaret i tilfælde af, at der viser sig skjulte fejl og mangler på ejerboligen efter salget.

Dette gælder dog kun for ejerboliger, og følger som sagt af huseftersynsordningen, der samtidig opstiller en række krav og betingelser, før det bliver muligt for køber og sælger at tegne ejerskifteforsikringen.

Det følger af huseftersynsordningen at der skal udarbejdes både en tilstandsrapport og en elinstallationsrapport, før at der gives adgang til at tegne en ejerskifteforsikring. Det er nemlig via tilstands- og elinstallationsrapporterne, at forsikringsselskaber får klarhed over hvilke fejl og mangler der eksisterer, og hvad ejerskifteforsikringen således ikke dækker over.

Det følger nemlig samtidig af huseftersynsordningen, at det udelukkende er ved skjulte fejl og mangler at en ejerskifteforsikring dækker. Ved skjulte fejl og mangler forstås de fejl og mangler, som ikke fremgår af tilstands- og elinstallationsrapporterne.

Af den årsag er det vigtigt for forsikringsselskaberne at tilstands- og elinstallationsrapporterne udarbejdes korrekt og med kvalitet. For at sikre kvaliteten i tilstands- og elinstallationsrapporterne, er det udelukkende erfarne og kompetente fagfolk der kan udarbejde dem, og det det gælder at personen der udfører enten tilstandsrapporten eller elinstallationsrapporten, skal være godkendt og beskikket af Sikkerhedsstyrelsen.

Se mere om ejerskifteforsikring.

Sådan finder du nemmest en bygningssagkyndig med tilbud på en tilstandsrapport i Vejle

Skal du i forbindelse med et køb eller salg af en fast ejendom have udarbejdet en tilstandsrapport, så finder og får du nemmest et tilbud med pris på din tilstandsrapport på 3byggetilbud.dk, hvor du faktisk får hele tre gratis og uforpligtende tilbud.

Du slipper dermed for alt det opsøgende arbejde med selv at finde tilbud, da 3byggetilbud.dk påtager sig alt ansvaret med at finde tre bygningssagkyndige, der står parate til at afgive et tilbud på din tilstandsrapport.

Vælger du at benytte dig af 3byggetilbud.dk opnår du flere gode fordele, hvor du for det første opnår den store fordel, at du vil modtage meget prisvenlige tilbud. De bygningssagkyndige der afgiver tilbud på din opgave, vil være i hård konkurrence med de andre bygningssagkyndige, hvilket ofte vil få dem til at sænke deres priser, og tilbyde andre gode fordele.

Accepterer du et tilbud gennem 3byggetilbud.dk medfølger der derudover en entreprisegaranti, der dækker i tilfælde af fejl og mangler på din opgave. Entreprisegarantien er altså din økonomiske garanti for, at du får leveret et tilfredsstillende resultat, og dækker på op til 35.000 kr. for private, og på op til 100.000 kr. for foreninger og erhverv.