Tilstandsrapport Herning

Tilstandsrapport Herning – information om priser og fordele

Skal du bruge en bygningssagkyndig til en tilstandsrapport i Herning, så er du kommet til det helt rette sted, da du her på siden får alt den viden du skal bruge, herunder om priser og fordele, samt hvordan du nemmest finder frem til de bedste tilbud på en tilstandsrapport i Herning.

Skal du have udarbejdet en tilstandsrapport i forbindelse med et køb eller salg af fast ejendom, så har du endnu mere grund til at se med her på siden, da vi også ser nærmere på en tilstandsrapports betydning for huseftersynsordningen og ejerskiftforsikring.

Ønsker du allerede på nuværende tidspunkt et tilbud på en tilstandsrapport i Herning, så anbefaler vi at du får tre gratis og uforpligtende tilbud på 3byggetilbud.dk, hvor du ved at indsende en opgavebeskrivelse via den gratis opgaveformular, får tre uforpligtende tilbud på en tilstandsrapport i Herning inden for tre arbejdsdage.

Tilstandsrapport Herning – hvad koster en tilstandsrapport i Herning

Der kan være stor forskel på hvad en tilstandsrapport koster. Prisen kan ligge på alt mellem 4.000-12.000 kr. alt afhængig flere forskellige faktorer. Det vil ikke mindst være størrelsen og alderen på dit hus der vil være afgørende for den endelige pris, men også andre faktorer som din geografiske placering med mere.

Hvad angår din geografiske placering kan det betyde en merudgift i den endelige pris, hvis den bygningssagkyndige der skal udarbejde din tilstandsrapport har en lang transport, og derfor må hæve sine priser for at dække udgiften til transporten. Derfor kan det mange gange betale sig, at finde en bygningssagkyndig i dit lokalområde.

Bemærk i øvrigt at ovenstående priser er udtryk for markedspriser, og at de derfor kan være forbundet med usikkerhed. Ønsker du en mere reel pris på din tilstandsrapport, så får du det nemmest og hurtigst ved at få et tilbud med pris.

Ved at indsende en beskrivelse af din opgave til 3byggetilbud.dk får du hele tre gratis og uforpligtende tilbud med pris, og 3byggetilbud.dk vil derudover sørge for, at du kun får tilbud fra bygningssagkyndige i Herning. Du får altså på en gang både en reel pris, samt et tilbud på din tilstandsrapport fra en bygningssagkyndig i Herning.

Hvorfor du bør få udarbejdet en tilstandsrapport

Det er især i forbindelse med køb og salg af fast ejendom, at en tilstandsrapport kan finde afgørende anvendelse. En tilstandsrapport vil både gøre det nemmere for køber og sælger at få overblik over ejendommens tilstand, og derigennem opnå større beskyttelse under handlen.

For køber gælder det at tilstandsrapporten giver klarhed over, hvad det er der reelt set købes, og om der vil være fremtidige udgifter forbundet med købet. Oplysningerne i tilstandsrapporten kan dertil være fordelagtige for køber under forhandlingerne om prisen, da tilstandsrapporten kan afsløre værdiforringende fejl og mangler, som køber kan gøre gældende bør resultere i en lavere købspris.

For sælger er der på samme måde mulighed for at få klarhed over, hvad det er der reelt set sælges. Hvor køber dog kan i nogle tilfælde kan bruge tilstandsrapport til at forhandle prisen ned, så kan tilstandsrapporten for sælger betyde en større salgspris. Sælger vil nemlig have mulighed for at udbedre de fejl og mangler der fremgår af tilstandsrapporten inden salget, og kan på den måde sikre sig en større salgspris.

En tilstandsrapport er i tillæg til ovenstående fordele samtidig en forudsætning for, at både køber og sælger kan tegne en ejerskifteforsikring. En ejerskifteforsikring yder beskyttelse og forsikring i tilfælde af, at der viser sig fejl og mangler på en bolig efter salget. Bemærk at det kun er muligt at tegne ejerskifteforsikringer ved køb og salg af ejerboliger.

En tilstandsrapport er en forudsætning for en ejerskifteforsikring

Før at køber og sælger kan tegne en ejerskifteforsikring, er det en forudsætning at der udarbejdes en tilstandsrapport. Tilstandsrapporten vil nemlig have afgørende betydning for forsikringsselskaberne og for ejerskifteforsikringen, da ejerskifteforsikringen ikke dækker de fejl og mangler som fremgår af tilstandsrapporten

En ejerskifteforsikring dækker kun ved fejl og mangler der ikke fremgår af tilstandsrapporten, og som først viser sig efter at boligen er solgt og overdraget. Muligheden for at tegne en ejerskifteforsikring følger af huseftersynsordningen, og er særligt afgørende og fordelagtig for sælgeren af en ejerbolig.

Det skyldes at det er sælger der bærer det økonomisk ansvar for bolligens tilstands, i en periode på 10 efter at sælger har solgt og overdraget boligen til en køber. Ved at tegne en ejerskifteforsikring bliver det muligt for sælger, at fraskrive sig det økonomiske ansvar, som sælger ellers normalvis ville bære i 10 år efter salget.

Af huseftersynsordningen følger det derudover, at der også skal udarbejdes en elinstallationsrapport over boligen, og at tilstandsrapporten og elinstallationsrapporten udarbejdes af godkendte og beskikkede bygningssagkyndige og elinstallatører.

Se mere om ejerskifteforsikring.

Sådan finder du nemmest en bygningssagkyndig med tilbud på en tilstandsrapport i Herning

Leder du efter en bygningssagkyndig med tilbud på en tilstandsrapport i Herning, så får du nemmest og hurtigst hele tre gratis og uforpligtende tilbud på 3byggetilbud.dk. Alt du skal gøre for at få dine tre gratis og uforpligtende tilbud er, at indsende en opgavebeskrivelse via opgaveformularen på 3byggetilbud.dk, og så vil du inden for tre arbejdsdage, modtage dine tre uforpligtende tilbud på en tilstandsrapport i Herning.

Ved at benytte dig af 3byggetilbud.dk til at få tre gratis og uforpligtende tilbud, får du i tillæg til den gratis tjeneste, samtidig flere andre gode økonomiske fordele, som for det første hænger sammen med de meget prisvenlige tilbud du ofte vil modtage.

De tre bygningssagkyndige der afgiver tilbud på din tilstandsrapport, ved at de er i hård konkurrence med andre om at vinde din opgave, hvilket ofte vil få dem til at sænke deres pris, og tilbyde andre gode fordele i deres tilbud.

Dertil medfølger der en entreprisegaranti når du accepterer et tilbud gennem 3byggetilbud.dk, som dækker i tilfælde af fejl og mangler på din opgave. Entreprisegaranti er dermed din økonomiske garanti for, at du får leveret et tilfredsstillende resultat, og dækker på op til 35.000 kr. for private, og op til 100.000 kr. for foreninger og erhverv.