Førsynsrapport pris

Førsynsrapport pris – information om priser og fordele ved en førsynsrapport

Før du får udarbejdet en fuld tilstandsrapport på din bolig i forbindelse med et salg, så kan der være god grund til først at få udarbejdet en førsynsrapport. Tilstandsrapportens dom over din boligs tilstand vil nemlig have afgørende betydning for den endelige salgspris.

Ved at få udarbejdet en førsynsrapport kommer du uforudsete skader og mangler i forkøbet, og kan dermed nå at udbedre de skader og mangler ved din bolig, som vil få salgsprisen på din bolig til at falde. Som det kan ses er der altså god økonomisk grund til, at du som sælger af en bolig først får udarbejdet en førsynsrapport, inden du får udarbejdet en fuld tilstandsrapport.

Ønsker du allerede nu et tilbud på en førsynsrapport, så kan du med fordel få tre gratis og uforpligtende tilbud med pris på en førsynsrapport på 3byggetilbud.dk. Alt du skal gøre er gratis at indsende en beskrivelse af din opgave, og så vil du modtage dine tre uforpligtende tilbud på en førsynsrapport med pris på kun tre arbejdsdage.

Førsynsrapport pris – hvad koster en førsynsrapport

Prisen på en førsynsrapport er væsentlig lavere end prisen på en tilstandsrapport, hvilket skyldes at førsynsrapporten ikke går lige så gennemgribende til værks som tilstandsrapporten. Prisen vil dog stadig varierer alt afhængig af forskellige forhold og faktorer, herunder størrelsen og alderen på din bolig.

Normalvis en vil førsynsrapport kun fås til omkring 2.000 kr. Har du en større og ældre bolig, må du regne med en lidt højere pris på op mod 3.000 kr. Har du derimod en mindre og yngre bolig vil prisen som følge deraf være lavere, og du kan i sådanne tilfælde få en førsynsrapport helt ned til 1.500 kr.

Bemærk at ovenstående priser er vejledende markedspriser, og at de derfor vil være forbundet med usikkerhed. Du får bedst en reel pris på din førsynsrapport ved at få et tilbud med pris. Ønsker du et tilbud med pris på en førsynsrapport, så får du hele tre gratis og uforpligtende tilbud på en førsynsrapport med pris på 3byggetilbud.dk.

Hvad er en førsynsrapport

Skal du have udarbejdet en tilstandsrapport kan du bede den bygningssagkyndige der står for at udarbejde tilstandsrapporten, om først at udarbejde en førsynsrapport. Med en førsynsrapport kan du få klarhed over de væsentligste, og mest værdiforringende skader og mangler på din bolig.

På den måde får du som sælger mulighed for at udbedre de skader og mangler, som der vil blive pålyst i førsynsrapporten, skader og mangler du efterfølgende kan nå at udbedre, inden at den bygningssagkyndige udarbejder den endelige og afgørende tilstandsrapport, der vil blive lagt til grund ved salget.

En førsynsrapport er derfor mange gange en stor økonomisk fordel, da den giver sælger mulighed for at sikre at værdiforringende skader og mangler udbedres, inden at der sælges til en lavere pris grundet skader og mangler på boligen. Førsynsrapporten vil især være en fordel, i de tilfælde hvor du som sælger ved, eller har stor mistanke om, at der er væsentlige og værdiforringende skader og mangler på din bolig, som du bør få udbedret inden salget.

Fra du bestiller en førsynsrapport hos en bygningssagkyndig, så har du typisk en måned til at få udbedret eventuelle skader og mangler, inden at den bygningssagkyndige vil uarbejde den endelige tilstandsrapport.

Spar penge ved at få et samlet tilbud på førsynsrapport, tilstandsrapport og elinstallationsrapport

Står du overfor et salg af din bolig anbefaler vi at du tegner en ejerskifteforsikring. Det er nemlig dig der som sælger bærer det økonomiske ansvar for din boligs tilstand, i en periode på 10 år efter salget. Viser der sig således skjulte fejl og mangler på din bolig i en periode på 10 år efter salget, så er det altså dig som sælger der bærer ansvaret for den økonomiske udgift.

Huseftersynsordningen giver heldigvis mulighed for at sælger, samt køber, kan tegne en ejerskifteforsikring, der gør det muligt for sælger at fraskrive sig sit økonomiske ansvar, i tilfælde af at der viser sig skjulte fejl og mangler på boligen efter salget. For at kunne tegne en ejerskifteforsikring følger det af huseftersynsordningen, der er en forlængelse af loven om Forbrugersikkerhed ved køb og salg af fast ejendom, at der først skal udarbejdes en tilstandsrapport og en elinstallationsrapport.

Ved at få et samlet tilbud på en tilstandsrapport, en elinstallationsrapport, samt en førsynsrapport, vil der være mulighed for at spare mange penge. Flere firmaer tilbyder nemlig samlede pakkeløsninger til en lavere pris, hvilket du kan have stor økonomisk grund til at udnytte.

Vil du gerne have et samlet tilbud på en tilstandsrapport, en elinstallationsrapport og en førsynsrapport, så kan du få tre helt gratis og uforpligtende samlede tilbud på ovenstående hos 3byggetilbud.dk. Det eneste du skal gøre er at indsende en beskrivelse af din opgave via opgaveformularen på 3byggetilbud.dk, og så vil du modtage dine tre gratis og uforpligtende tilbud inden for tre arbejdsdage.

Hvorfor vi anbefaler du får 3 gratis og uforpligtende tilbud på 3byggetilbud.dk

Der er flere gode grunde til at vi anbefaler 3byggetilbud.dk. For det første er det helt gratis at få tre uforpligtende tilbud, og du sparer derudover en masse tid, da du ikke selv skal stå for at finde en bygningssagkyndig med tilbud på din opgave. Det er nemlig hurtigt, nemt og helt gratis at benytte opgaveformularen på 3byggetilbud.dk, hvorefter du vil modtage dine tre gratis og uforpligtende tilbud inden for kun tre arbejdsdage.

Du opnår dertil flere gode økonomiske fordele, som for det første hænger sammen med de prisvenlige og fordelagtige tilbud du vil modtage. De bygningssagkyndige der byder på din opgave, ved at de er i hård konkurrence med andre bygningssagkyndige om at vinde din opgave, hvilket ofte vil føre til at de sænker deres priser, og tilbyder andre gode fordele i deres tilbud.

Der medfølger også en entreprisegaranti på din opgave, når du accepterer et tilbud gennem 3byggetilbud.dk. Entreprisegarantien er din økonomiske sikkerhed for et tilfredsstillende resultat, da den dækker ved fejl og mangler på din opgave på op til 35.000 kr. for private, og op til 100.000 kr. for foreninger og erhverv.

Så nemt er det:

  1. Indsend en beskrivelse af din opgave via den gratis opgaveformular på 3byggetilbud.dk
  2. Modtage tre uforpligtende tilbud inden for tre arbejdsdage
  3. Accepter det bedste tilbud og du er igang