Hvad koster en byggesagkyndig

Hvad koster en byggesagkyndig

Ifølge tal fra Erhvervsstyrelsens hjemmeside koster en byggesagkyndig mellem 4.000 og 12.000 kr. inklusiv moms, hvor du får en komplet tilstandsrapport på din bygning eller bolig. Afgørende for den endelige pris vil ikke mindst være størrelsen, alderen og den generelle tilstand på bygningen eller boligen.

Dertil kan det have betydning for den endelig pris på en byggesagkyndig, om du benytter dig af en byggesagkyndig i det lokalområde hvor du bor. Kommer den byggesagkyndige langvejs fra, vil der være merudgifter forbundet med den længere rejse, som i sidste ende vil have indflydelse på den prisen for den byggesagkyndige. Det kan derfor ofte betale sig, at du benytte dig af en byggesagkyndig i dit lokalområde.

Det er vigtigt at være opmærksom på at du benytter dig af en beskikket byggesagkyndig, da du først og fremmest derigennem er sikret en bedre tilstandsrapport, men også fordi at det vil være et krav i forbindelse med en ejerskifteforsikring. For at kunne tegne en ejerskifteforsikring, er der således krav til at der udarbejdes en tilstandsrapport.

Skal du bruge en tilstandsrapport i forbindelse med en ejerskifteforsikring, så skal du samtidig være opmærksom på, at der også stilles krav til en elinstallationsrapport. Du skal altså både have udarbejdet en tilstandsrapport og en elinstallationsrapport, hvis du ønsker at tegne en ejerskifteforsikring.

Der kan være gode penge at spare på dine rapporter i forbindelse med en ejerskifteforsikring, hvis du får et samlet tilbud på dine rapporter. Der er flere virksomheder der tilbyder at udarbejde begge rapporter, og hvor de tilbyder rabat på et samlet tilbud. Det kan du udnytte til din fordel, til at opnå besparelser på udarbejdelsen af dine rapporter.

Du finder nemmest et tilbud på en tilstandsrapport, eller et samlet tilbud på både en tilstandsrapport og en elinstallationsrapport, ved at benytte dig af 3byggetilbud.dk. Her får du nemlig hele tre gratis og uforpligtende tilbud, og du får dem nemt og hurtigt, da alt du skal gøre er, at indsende en beskrivelse af din opgave. Herefter vil du inden for tre arbejdsdage modtage tre gratis og uforpligtende tilbud på en byggesagkyndig.

Derfor anbefaler vi 3byggetilbud.dk

Der er flere gode grunde til at vi anbefaler 3byggetilbud.dk, hvor du først og fremmest får tre gratis og uforpligtende tilbud på en byggesagkyndig, og hvor du også opnår den fordel, at du sparer en masse tid og besvær, da du ikke selv skal stå for at finde en byggesagkyndig.

3byggetilbud.dk påtager sig således alt ansvaret med at finde tre byggesagkyndig, så snart de har modtaget en beskrivelse af din opgave. Den kan du indsende via den gratis opgaveformular, og så vil du modtage dine tilbud indenfor tre arbejdsdage.

Derudover opnår du flere gode økonomiske fordele, der blandt andet relaterer sig til de prisvenlige og fordelagtige tilbud du vil modtage. De prisvenlige og fordelagtige tilbud kommer på baggrund af, at der er stor konkurrence om at vinde din opgave, hvilket ofte vil føre til at de byggesagkyndige sænker deres priser, og tilbyder andre gode fordele i de tilbud de afgiver.

Du vil dertil være økonomisk sikret mod fejl og mangler på din opgave, og hvis den byggesagkyndige ikke leverer et tilfredsstillende og acceptabelt resultat. Det vil du være med den medfølgende entreprisegaranti, der dækker i tilfælde af fejl og mangler på din opgave, hvor der dækkes på op til 35.000 kr. for private, og på op til 100.000 kr. for foreninger og erhverv.

Sådan får du tre gratis og uforpligtende tilbud på 3byggetilbud.dk

Det er nemt at benytte opgaveformularen på 3byggetilbud.dk, og efterfølgende modtage tre gratis og uforpligtende tilbud på en byggesagkyndig. Du finder opgaveformularen på 3byggetilbud.dk, og det tager kun fem minutter at indsende din opgavebeskrivelse.

Så snart 3byggetilbud.dk modtager din opgavebeskrivelse, vil de inden for tre arbejdsdage finde tre byggesagkyndige, der alle vil være parate med et tilbud på din opgave. Herefter er det bare at vælge det bedste tilbud, og så kan du starte på din opgave med det samme.

Så nemt er det:

  1. Benyt opgaveformularen på 3byggetilbud.dk
  2. Få tre gratis og uforpligtende tilbud inden for tre dage
  3. De tilbud du modtager vil være meget prisvenlige og fordelagtige
  4. Vælg det bedste tilbud
  5. Du opnår økonomisk sikkerhed med den medfølgende entreprisegaranti