Hvor længe gælder tilstandsrapport

Hvor længe gælder en tilstandsrapport

I forbindelse med køb og salg af fast ejendom, kan det være en en stor fordel, at der udarbejdes en tilstandsrapport. Men hvor længe gælder en tilstandsrapport?

En tilstandsrapport er gyldig i 6 måneder, fra den dag hvor tilstandsrapporten indberettes. Datoen for hvornår en tilstandsrapport er gyldig, tæller altså ikke fra den dag, hvor den byggesagkyndige udarbejder tilstandsrapporten.

Hvor længe en tilstandsrapport gælder har især afgørende betydning, hvis køber eller sælger ønsker at tegne en ejerskifteforsikring. For at kunne tegne en ejerskifteforsikring, er det et krav at der først udarbejdes en tilstandsrapport, og at denne stadig er gyldig.

Overskrides perioden for gyldigheden på de 6 måneder, kan der altså ikke tegnes en ejerskifteforsikring, før der bliver udarbejdet en ny tilstandsrapport.

Som regel vil tilstandsrapporten blive udarbejdet i forbindelse med at et hus bliver sat til salg. Bliver huset efterfølgende ikke solgt, inden for en periode på de 6 måneder hvor tilstandsrapporten er gyldig, så vil det være nødvendigt med en ny tilstandsrapport, hvis der ønskes at tegnes en ejerskifteforsikring ved et senere salg.

Bemærk dog at der i den forbindelse vil være muligt, at få tilstandsrapporten til en reduceret pris. Du skal dermed ikke betale de samme, og som regel forholdsvist mange, penge for en ny tilstandsrapport i sådanne tilfælde.

Sådan får du et billigt tilbud på en tilstandsrapport

Skal du bruge en tilstandsrapport på dit hus, så får du de bedste tilbud på 3byggetilbud.dk. Her kan du nemlig få tre gratis og uforpligtende tilbud, og hvor det eneste du skal gøre er, at indsende en beskrivelse af dit hus, og den tilstandsrapport du ønsker.

Herefter vil du inden for tre arbejdsdage, modtage dine tre gratis og uforpligtende tilbud på en tilstandsrapport. En af de store fordele ved 3byggetilbud.dk er altså, at du slipper for selv at skulle bruge en masse tid og besvær på, at skulle lede efter et tilbud på en tilstandsrapport, og du får som sagt det hele ganske gratis og uforpligtende.

Det kan være en stor fordel når du indsender din opgavebeskrivelse, at du beder om at få tilbud fra byggesagkyndige fra det lokalområde hvor du bor. Der kan være merudgifter forbundet med den længere transport, hvis den byggesagkyndige har en længere rejse forbundet med at komme til og fra opgaven. Det kan derfor mange gange betale sig, at du finder en byggesagkyndig, der befinder sig i det lokalområde hvor du bor.

Ved at benytte dig af 3byggetilbud.dk kan du samtidig være sikker på, at der altid vil blive fundet kvalitetsbevidste byggesagkyndige til din opgave, samt byggesagkyndige i det lokalområde hvor du bor. Således vil de byggesagkyndige der afgiver tilbud på din opgave, være gennemtjekket og nøje udvalgt, for på den måde at sikre dig bedst muligt, at du får leveret en tilfredsstillende og acceptabel tilstandsrapport.

Derfor anbefaler vi 3byggetilbud.dk

I tillæg til den gratis tjeneste med at få tre uforpligtende tilbud på en tilstandsrapport, og den tid du undgår at skulle bruge på selv at stå for det opsøgende arbejde, så opnår du derudover flere andre gode fordele.

For det første vil de tilbud du vil modtage på din tilstandsrapport, ofte være meget prisvenlige og fordelagtige. Det vil de være fordi, de byggesagkyndige der afgiver tilbud på din tilstandsrapport, ved at de er i hård konkurrence med andre byggesagkyndige om at vinde din opgave.

Det vil mange gange resultere i at de byggesagkyndige sænker deres priser, og tilbyder andre gode fordele i deres tilbud. På den måde vil de tilbud du modtager gennem 3byggetilbud.dk, være blandt de billigste tilbud på tilstandsrapporter du kan få på markedet.

Der medfølger derudover også en entreprisegaranti, der dækker i tilfælde af fejl og mangler på din tilstandsrapport. Entreprisegarantien er dermed en anden stor økonomisk fordel du opnår, ved at benytte dig af 3byggetilbud.dk, da der dækkes i tilfælde af, at din tilstandsrapport ikke lever op til de forventede krav og aftaler. Der dækkes på op til 35.000 kr. for private, og på op til 100.000 kr. for foreninger og erhverv.

Få nemt 3 gratis og uforpligtende tilbud på din tilstandsrapport:

  1. Gå til 3byggetilbud.dk
  2. Benyt den gratis opgaveformular
  3. Indsend en beskrivelse af dit hus og den tilstandsrapport du ønsker
  4. Modtage tre uforpligtende og fordelagtige tilbud inden for tre arbejdsdage
  5. Accepter det bedste tilbud