Tilstandsrapport Randers

Tilstandsrapport Randers – information om priser og fordele

Det kan hurtigt vise sig at være en svær og tidskrævende opgave, selv at skulle finde en bygningssagkyndig med et tilbud på en tilstandsrapport i Randers. Derfor kommer vi her på siden med vores anbefalinger og råd til, hvordan du nemmest og hurtigst kan få det bedste tilbud på en tilstandsrapport i Randers.

Der er mange gode grunde til at få udarbejdet en tilstandsrapport, da du som både ejer, køber eller sælger af en fast ejendom, kan få indblik og klarhed over tilstanden på en bygning eller bolig. Det er især en fordel ved køb og salg af fast ejendom, da tilstandsrapporten giver ekstra beskyttelse til både køber og sælger.

Vil du gerne vide mere om hvad du kan bruge en tilstandsrapport til, hvilke fordele du opnår, priser, samt hvordan du finder frem til de bedste tilbud på en tilstandsrapport i Randers, så finder du alt det du leder efter her på siden.

Ønsker du allerede nu et tilbud på en tilstandsrapport, så anbefaler vi at du får tre helt gratis og uforpligtende tilbud på 3byggetilbud.dk. Alt du skal gøre er at indsende en beskrivelse af din opgave, hvorefter 3byggetilbud.dk vil påtage sig ansvaret med, at finde tre bygningssagkyndige med et tilbud på en tilstandsrapport i Randers.

Tilstandsrapport Randers – hvad koster en tilstandsrapport i Randers

Der kan være stor forskel på hvad du skal betale for en tilstandsrapport, hvor det blandt andet vil være størrelsen, alderen og den generelle tilstand på ejendommen, der vil være afgørende for den endelige pris. Som regel vil prisen være i omegnen af 4.000-12.000 kr. inklusiv moms.

For at spare lidt på prisen til din tilstandsrapport, kan der være fordel i at vælge en bygningssagkyndig i dit lokalområde. På den måde undgår du at skulle betale for merudgifter, der vil være forbundet med den bygningssagkyndiges lange transport til og fra opgaven.

Vær i øvrigt opmærksom på at ovenstående priser er forbundet med usikkerhed, da de er et udtryk for generelle markedspriser. Vil du gerne have en reel pris på din tilstandsrapport, så får du det nemmest ved at få et tilbud med pris fra en bygningssagkyndig.

På 3byggetilbud.dk kan du på en og samme til få et tilbud med pris, samtidig med at 3byggetilbud.dk, vil sørge for at finde en bygningssagkyndig i dit lokalområde. Du slipper altså for alt besværet ved selv det opsøgende arbejde, og modtage hele tre gratis og uforpligtende tilbud på en tilstandsrapport i Randers.

Hvorfor du bør få udarbejdet en tilstandsrapport

Der er stor fordel i at få udarbejdet en tilstandsrapport, hvilket gælder uanset om du er ejer, sælger eller køber af en fast ejendom. En tilstandsrapport har til formål at give oplysninger om tilstanden på en fast ejendom, og er oplysninger som især er vigtige i forbindelse med køb og salg af den faste ejendom.

Her vil tilstandsrapporten give køber overblik over hvad det er, som køber reelt set køber, og om der er værdiforringende forhold ved ejendommen, som køber kan gøre gældende overfor sælger. På den måde kan køber forhandle en bedre købspris på plads, og kan samtidig få et overblik over, om der er fremtidige udgifter forbundet med ejendommen.

For sælger gælder der lidt af det samme, da sælger også kan bruge oplysningerne, dog ikke til at opnå en lavere købspris, men derimod for at opnå en højere salgspris. Det kan sælger fordi at tilstandsrapporten giver overblik over, hvilket fejl og mangler der bør udbedres inden salget, hvorved sælger kan opnå en højere salgspris.

En tilstandsrapport er derudover et afgørende element i huseftersynsordningen, der sammen med en elinstallationsrapport, giver adgang for køber og sælger til at tegne en ejerskifteforsikring. Bemærk at dette kun gælder ved køb og salg af ejerboliger.

En tilstandsrapport er en forudsætning for en ejerskifteforsikring

En ejerskifteforsikring har til formål at beskytte både køber og sælger mod, at der viser sig skjulte fejl og mangler efter handlen og overdragelsen af boligen. Dette er særligt afgørende for sælger, da det er sælger der bærer det økonomiske ansvar for boligens tilstand, i en periode på 10 år efter salget.

Ved at tegne en ejerskifteforsikring kan sælger, og køber, opnå beskyttelse og forsikring mod at skjulte fejl og mangler viser sig efter salget, og kan altså fraskrive sig det ansvar som normalt bæres i 10 år efter salget.

For at tegne en ejerskifteforsikring er det som nævnt ovenfor nødvendigt at få udarbejdet både en tilstandsrapport og en elinstallationsrapport, hvilket har til hensigt også at give beskyttelse til forsikringsselskaberne.

Gennem tilstands- og elinstallationsrapporterne vil forsikringsselskaberne også få overblik over, hvilke fejl og mangler der eksisterer på boligen. De fejl og mangler der fremgår af tilstandsrapporterne vil ikke være dækket af ejerskifteforsikringerne.

Af den årsag er det samtidig vigtigt for forsikringsselskaberne, at de personer der udfører rapporterne har stor erfaring og viden på området, for at sikre at så mange fejl og mangler bliver afdækket som muligt.

Derfor stilles der krav til de personer der udarbejder rapporterne, der skal være autoriserede og godkendt af Sikkerhedsstyrelsen, og som vil have stor byggeteknisk erfaring og uddannelse.

Se mere om ejerskifteforsikring.

Sådan finder du nemmest en bygningssagkyndig med tilbud på en tilstandsrapport i Randers

Det er nemt, hurtigt og helt gratis at få tre uforpligtende tilbud på en tilstandsrapport i Randers på 3byggetilbud.dk, hvor alt du skal gøre for at modtage dine tre uforpligtende tilbud er, at benytte den gratis opgaveformular på 3byggetilbud.dk, til at indsende en beskrivelse af din opgave.

Så snart 3byggetilbud.dk modtager din opgavebeskrivelse vil de påtage sig ansvaret med, at finde tre bygningssagkyndige med tilbud på en tilstandsrapport i Randers på kun tre arbejdsdage. Du slipper altså for alt besværet ved selv at skulle stå for det opsøgende arbejde, og du får som sagt det hele ganske gratis.

I tillæg til den gratis tjeneste og den tid du sparer ved at benytte 3byggetilbud.dk, så opnår du samtidig flere andre gode fordele, der blandt andet relaterer sig til de meget prisvenlige tilbud du vil modtage, samt den medfølgende entreprisegaranti der dækker i tilfælde af fejl og mangler på din opgave.

De meget prisvenlige tilbud hænger sammen med den store konkurrence om at vinde din opgave, da de bygningssagkyndige der afgiver tilbud ved, at de kæmper med andre bygningssagkyndige om at udarbejde din tilstandsrapport. Det vil ofte føre til at de sænker deres priser, hvilket er til din store økonomiske fordel.

Den medfølgende entreprisegaranti vil derudover yde økonomisk sikring, i tilfælde af at din opgave bliver leveret med fejl og mangler. Entreprisegarantien dækker på op til 35.000 kr. for private, og på op til 100.000 kr. for foreninger og erhverv.