Tilstandsrapport Aalborg

Tilstandsrapport Aalborg – information om priser og fordele

Leder du efter en bygningssagkyndig med et tilbud på en tilstandsrapport i Aalborg, så er du kommet til det helt rette sted. Her på siden finder du nemlig at den nødvendige information om tilstandsrapporter du skal bruge, herunder om priser og fordele, samt hvordan du finder frem til de bedste tilbud på en tilstandsrapport i Aalborg.

Der er flere gode grunde til at du bør få udarbejdet en tilstandsrapport, som ikke mindst relaterer sig til de økonomiske fordele. Som køber og sælger af en fast ejendom kan en tilstandsrapport nemlig være fordelagtig, da den giver overblik over en bygnings tilstand, noget som både køber og sælger kan bruge under forhandlingen af den endelige salgs- og købspris.

Dertil er tilstandsrapporten et nødvendigt element i huseftersynsordningen, der giver adgang til at både køber og sælger af en ejerbolig kan tegne en såkaldt ejerskifteforsikring. En ejerskifteforsikring yder forsikring i tilfælde af skjulte fejl og mangler på bolig, der ikke fremgår af tilstandsrapporten.

Ønsker du allerede på nuværende tidspunkt et tilbud på en tilstandsrapport i Aalborg, så anbefaler vi at du får tre gratis og uforpligtende tilbud på 3byggetilbud.dk. Alt du skal gøre for at få dine tre gratis og uforpligtende tilbud på en tilstandsrapport, er at indsende en beskrivelse af din opgave til 3byggetilbud.dk, hvorefter de vil finde tre bygningssagkyndige i Aalborg der er parate til at afgive et tilbud på din tilstandsrapport.

Tilstandsrapport Aalborg – hvad koster en tilstandsrapport i Aalborg

Prisen på en tilstandsrapport er i omegnen af 4.000 – 12.000 kr. inklusiv moms. At prisen kan variere så meget, skyldes at der er forskel på hvad det koster at få udarbejdet en tilstandsrapport, alt afhængig af hvor stort huset er der skal gennemgås, samt husets alder og generelle tilstand. Dertil vil det også være afgørende for den endelige pris hvilken bygningssagkyndig du vælger, da de enkelte bygningssagkyndige vil tilbyde deres egne priser.

Bemærk at ovenstående priser er et udtryk for generelle markedspriser, og at priserne der er forbundet med usikkerhed. Ønsker du en mere reel pris på en tilstandsrapport på netop din bygning eller bolig, så er det nemmest at modtage et tilbud med pris på en tilstandsrapport fra en rigtig bygningssagkyndig.

Du finder nemmest en bygningssagkyndig med tilbud på en tilstandsrapport i Aalborg, ved at indsende en beskrivelse af din opgave via den gratis opgaveformular på 3byggetilbud.dk. Så snart 3byggetilbud.dk modtager din opgavebeskrivelse, vil de finde tre bygningssagkyndige med tilbud på en tilstandsrapport i Aalborg, noget de tilbyder at gøre helt gratis og på kun tre arbejdsdage.

Hvorfor du bør få udarbejdet en tilstandsrapport

Som nævnt i indledningen er der flere gode grunde til at få udarbejdet en tilstandsrapport. Dette gælder uanset om du er køber eller sælger af en fast ejendom. For både køber og sælger kan der nemlig være gode økonomiske fordele i, at få udarbejdet en tilstandsrapport i forbindelse med handlen.

En tilstandsrapport vil nemlig give overblik over en bygnings tilstand, hvilket er vigtigt for både køber og sælger. For køber gælder der den fordel ved tilstandsrapporten, at køber kan få vished om hvad der reelt set købes, information der kan bruges under den endelige forhandling af købet.

Det samme gælder for sælger, der også kan få overblik over bygningens tilstand, noget sælger kan bruges både under forhandlingen af salget, men som også kan bruge oplysningerne i tilstandsrapporten, til at få udbedret fejl og mangler på bygningen inden salget. Det kan for sælger være afgørende for, at sælger opnår den ønskede salgspris.

Ved køb og salg af ejerboliger vil en tilstandsrapport derudover være en forudsætning, i tilfælde af at køber og sælger ønsker at tegne en ejerskifteforsikring. I tillæg til en tilstandsrapport er der derudover krav om, at der også udarbejdes en elinstallationsrapport.

En tilstandsrapport er en forudsætning for en ejerskifteforsikring

En ejerskifteforsikring har til formål at forsikre køber og sælger af en ejerbolig mod, at der viser sig skjulte fejl og mangler på boligen efter salget og overdragelsen. At tegne en ejerskifteforsikring er særligt afgørende for sælger, da det er sælger der bærer det økonomiske ansvar for boligens tilstand, i en periode på 10 år efter salget.

Er du derfor sælger af en ejerbolig bør du kraftigt overveje en ejerskifteforsikring, da du på den måde kan frasige dig det økonomiske ansvar, i tilfælde af at der viser sig skjulte fejl og mangler på din solgte bolig.

For at kunne tegne en ejerskifteforsikring er det nødvendigt at få udarbejdet både en tilstandsrapport og en elinstallationsrapport. Dette er til gavn for forsikringsselskaberne, da forsikringsselskaberne kun skal dække de fejl og mangler som ikke fremgår af rapporterne.

Af den årsag har forsikringsselskaberne samtidig stor interesse i, at de tilstandsrapporter og elinstallationsrapporter der lægges til grund ved ejerskifteforsikringen, udføres af personer med stor erfaring og ekspertise. For at kunne få gyldig tilstandsrapport eller elinstallationsrapport, er det derfor nødvendigt at få rapporterne udarbejdet af autoriserede bygningssagkyndige og elinstallatører, der er blevet beskikket af Sikkerhedsstyrelsen.

Se mere om ejerskifteforsikring.

Sådan finder du nemmest en bygningssagkyndig med tilbud på en tilstandsrapport i Aalborg

Vil du have et tilbud på en tilstandsrapport i Aalborg, så finder du nemmest en beskikket bygningssagkyndig på 3byggetilbud.dk, hvor du kan få hele tre gratis og uforpligtende tilbud. Alt du skal gøre er at indsende en beskrivelse af din opgave, og så vil 3byggetilbud.dk påtage sig ansvaret med af finde tre bygningssagkyndige med tilbud på en tilstandsrapport i Aalborg.

I tillæg til den gratis tjeneste og det besvær du slipper for, da du ikke selv skal stå for det opsøgende arbejde, vil du derudover modtage flere andre gode fordele når du benytter dig af 3byggetilbud.dk.

For det første vil de tilbud du vil modtage gennem 3byggetilbud.dk være meget prisvenlige og fordelagtige, hvilket hænger sammen med den store konkurrence om at vinde din opgave. De bygningssagkyndige ved nemlig de konkurrere med andre bygningssagkyndige, og vil derfor ofte sænke deres pris, og tilbyde andre gode fordele i de tilbud de afgiver.

Ved at acceptere et tilbud på en tilstandsrapport i Aalborg gennem 3byggetilbud.dk, vil du dertil få en entreprisegaranti med, som dækker i tilfælde af fejl og mangler på din opgave. Entreprisegarantien er altså din økonomiske sikring mod et tilfredsstillende resultat, og dækker på op til 35.000 kr. for private, og op til 100.000 kr. for foreninger og erhverv.