Byggesagkyndig ved huskøb

Byggesagkyndig ved huskøb

Der kan være rigtig god ide i at benytte en byggesagkyndig ved huskøb, da du i sidste ende kan opnå store besparelser, samtidig med at du bliver bedre sikret mod, at du køber et hus med væsentlige fejl og mangler.

Som køber af et hus er det nemlig meget afgørende, at der opnås indsigt og klarhed over husets tilstand inden huset købes, for blandt andet at afgøre, om der vil være merudgifter forbundet med huset i fremtiden, hvor meget det vil koste, samt hvad den reelle værdi på huset egentlig er.

På den måde kan den byggesagkyndige bistå med køberrådgivning ved dit huskøb, da den byggesagkyndige har den fornødne viden og erfaring der skal til, for at give et reelt prisestimat på dit nye hus, samt om der eksisterer fejl og mangler på huset du bør være særligt opmærksom på.

Dertil kan det byggesagkyndige også være behjælpelig med processen efter købet, hvor den byggesagkyndige blandt andet vil kunne rådgive om forsikringer, herunder ejerskifteforsikring og husejerforsikring, samt give råd og vejledning i forbindelse med tinglysning af dit nye hus.

Hvad koster en byggesagkyndig

Prisen på en byggesagkyndig afhænger først og fremmest af, hvad du skal bruge den byggesagkyndige til. Skal du have udarbejdet en tilstandsrapport, vil prisen som regel være i omegnen af 4.000-12.000 kr. inklusiv moms, alt afhængig af husets størrelse, alder og generelle tilstand mv.

Ved køberrådgivning vil en byggesagkyndig koste omkring 4.000 kr. inklusiv moms. Den endelige pris på køberrådgivningen kan dog også svinge meget, da prisen vil afhænge meget af, hvor meget den byggesagkyndige skal involvere sig og tage ansvar for købsprocessen.

Bemærk at ovenstående priser er et udtryk for generelle markedspriser. Ønsker du en reel pris på en byggesagkyndig til lige netop din opgave, så får du det nemmest ved at få et tilbud med pris fra den byggesagkyndige selv.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på en byggesagkyndig ved huskøb

Skal du bruge en byggesagkyndig ved huskøb, så anbefaler vi at du får tre gratis og uforpligtende tilbud på 3byggetilbud.dk. For at få dine tilbud er alt du skal gøre, at indsende en beskrivelse af din opgave, og så vil du modtage dine tre gratis og uforpligtende tilbud inden for tre arbejdsdage.

Du slipper altså for at skulle bruge en masse tid på selv at skulle stå for det opsøgende arbejde, da 3byggetilbud.dk påtager sig alt ansvaret med at finde tre byggesagkyndig med tilbud.

Dertil vil du opnå store fordele på de tilbud du modtager, der ofte vil være meget prisvenlige og fordelagtige. Det skyldes den store konkurrence om at vinde din opgave på 3byggetilbud.dk, der mange gange vil resultere i lavere priser og andre gode fordele.

Der medfølger derudover en entreprisegaranti på din opgave, der vil dække i tilfælde af fejl og mangler på din opgave. Entreprisegarantien er altså din økonomiske sikkerhed for, at du får leveret et tilfredsstillende resultat, og dækker på op til 35.000 kr. for private, og op til 100.000 kr. for foreninger og erhverv.

Sådan gør du:

  1. Indsende en beskrivelse af din opgave via den gratis opgaveformular på 3byggetilbud.dk
  2. Modtage tre uforpligtende tilbud inden for tre arbejdsdage
  3. Accepter det bedste tilbud og kom i gang med det samme