Tilstandsrapport Odense

Tilstandsrapport Odense – information om priser og fordele

Skal du have udarbejdet en tilstandsrapport i Odense, kan du med fordel læse med videre her på siden, hvor vi giver dig alt den information der er værd at vide om tilstandsrapporter, herunder information om priser og fordele, samt hvordan du finder de bedste tilbud på en tilstandsrapport i Odense.

Som køber eller sælger af en fast ejendom er der flere gode grunde til at få udarbejdet en tilstandsrapport, da da både køber og sælger opnår en større sikkerhed under og efter handlen. Dertil er en tilstandsrapport en forudsætning for at køber og sælger kan tegne en ejerskifteforsikring ved køb og salg af ejerboliger.

Vil du allerede nu gerne have et tilbud med pris på en tilstandsrapport i Odense, så anbefaler vi at du får tre gratis og uforpligtende tilbud på 3byggetilbud.dk.

Det er hurtigt og nemt at få dine tre gratis og uforpligtende tilbud på en tilstandsrapport på 3byggetilbud.dk, da alt du skal gøre er at indsende en beskrivelse af din opgave via den gratis opgaveformular, og så vil du modtage din tre uforpligtende tilbud inden for tre arbejdsdage.

Tilstandsrapport Odense – hvad koster en tilstandsrapport i Odense

En tilstandsrapport koster som regel i omegnen af 4.000 – 12.000 kr. inklusiv moms. Hvad prisen på lige præcis din tilstandsrapport ender på, er dog svært at sige noget helt konkret om. Den endelige pris vil nemlig afhænge af flere forskellige faktorer, hvor blandt andet størrelsen og alderen på dit hus vil være afgørende for den endelige pris, men også andre faktorer vil have indflydelse på den endelige pris.

En anden vigtigt faktor er den enkelte bygningssagkyndiges priser. De enkelte bygningssagkyndige vil nemlig tilbydere forskellige priser, som blandt andet kan afhænge af hvor langt de skal køre for at komme ud til opgaven. Derfor kan det bedst betale sig at finde en bygningssagkyndig i dit lokalrområde.

Bor du i Aalborg finder du nemmest en bygningssagkyndig med tilbud på en tilstandsrapport i Aalborg, ved at indsende en beskrivelse af din opgave til 3byggetilbud.dk. Så snart 3byggetilbud.dk modtager din opgavebeskrivelse påtager de sig nemlig ansvaret for, at finde tre bygningssagkyndige med tilbud på en tilstandsrapport i Aalborg, alt sammen helt gratis og på kun tre arbejdsdage.

Bemærk i øvrigt at ovenstående priser er et udtryk for generelle markedspriser, og kan derfor være forbundet med usikkerhed. Ønsker du en mere reel pris på din tilstandsrapport, så får du nemmest en rigtig pris ved at få et tilbud med pris af en bygningssagkyndig.

Når du benytter dig af 3byggetilbud.dk vil du både få hjælp til at finde en bygningssagkyndig i Aalborg, som samtidig står parat til at afgive et tilbud på din tilstandsrapport, og du får det alt sammen helt gratis og uforpligtende. Der er altså rigtig gode grunde til at få dine tilbud på din tilstandsrapport gennem 3byggetilbud.dk.

Hvorfor du bør få udarbejdet en tilstandsrapport

En tilstandsrapport har til formål at give overblik over en bygnings tilstand. Oplysningerne der fremgår i tilstandsrapporten kan have afgørende betydning for både køber og sælger, og kan være med til at give større sikkerhed under handlen.

For køber bliver det muligt at få vished om hvad der reelt set købes, om køber som følge deraf er interesseret i stadig at købe, og om købesummen i så fald bør forhandles ned, grundet de forhold om fejl og mangler der fremgår af tilstandsrapporten.

For sælger kan tilstandsrapporten på samme måde give vished om hvad der reelt set sælges, og om der er fejl og mangler der bør udbedres inden salget, for at sikre en større salgssum.

En tilstandsrapport er en forudsætning for en ejerskifteforsikring

For både køber og sælger gælder det at en tilstandsrapport giver adgang til, at der kan tegnes en såkaldt ejerskifteforsikring. Dette gælder dog kun ved køb og salg af ejerboliger. En ejerskifteforsikring har til formål at yde forsikring i tilfælde af skjulte fejl og mangler på ejerboligen. Med skjulte fejl og mangler henvises der til de fejl og mangler, som ikke fremgår af tilstandsrapporten, og som først viser sig efter ejerboligen er blevet overdraget.

En ejerskifteforsikring er særligt afgørende for sælgeren af en ejerbolig, da det er sælger der bærer ansvaret økonomisk, i tilfælde af at der viser sig skjulte fejl og mangler i 10 år efter salget. Ved at tegne en ejerskifteforsikring, kan sælger fraskrive sig det økonomiske ansvar, som sælger ellers bærer i tilfælde af der viser sig skjulte fejl og mangler i 10 år efter salget.

Det er værd at bemærke at der i tillæg til en tilstandsrapport, også gælder krav om at der udarbejdes en elinstallationsrapport. At der både er krav om at få udarbejdet en tilstandsrapport, samt en elinstallationsrapport, før der kan tegnes en ejerskifteforsikring, følger af huseftersynsordningen.

Se mere om ejerskifteforsikring.

Sådan finder du nemmest en bygningssagkyndig med tilbud på en tilstandsrapport i Odense

Du finder nemmest og hurtigst et tilbud på en tilstandsrapport i Odense, ved at indsende en beskrivelse af din opgave til 3byggetilbud.dk. Herefter vil 3byggetilbud.dk påtage sig ansvaret med at finde tre bygningssagkyndige med tilbud på en tilstandsrapport i Odense, alt sammen helt gratis og uforpligtende.

Ved at benytte dig af 3byggetilbud.dk til at finde en bygningssagkyndig med tilbud på en tilstandsrapport i Odense, opnår du flere gode økonomiske fordele. For det første vil du modtage meget prisvenlige og fordelagtige tilbud gennem 3byggetilbud.dk, hvilket hænger sammen med den store konkurrence om at vinde din opgave. Det vil ofte føre til at de bygningssagkyndige vil sænke deres priser, i de tilbud de afgiver på din opgave.

For det andet vil du være økonomisk sikret med den medfølgende entreprisegaranti, der dækker i tilfælde af fejl og mangler på din opgaven. Entreprisegarantien er dermed din økonomiske sikring for et tilfredsstillende resultat, og dækker på op til 35.000 kr. for private, og op til 100.000 kr. for foreninger og erhverv. 

Som det kan ses er der altså mange gode grunde til, at du bør benytte dig af 3byggetilbud.dk til at finde din næste bygningssagkyndige, med tilbud på en tilstandsrapport i Odense.