Huseftersyn pris

Huseftersyn pris – information om priser og fordele ved et huseftersyn

Med et huseftersyn i forbindelse med køb og salg af et hus, gives der adgang for køber og sælger til, at der kan tegne en ejerskifteforsikring. En ejerskifteforsikring er en meget fordelagtig forsikring, der har til formål at dække i tilfælde af, at der viser sig skjulte fejl og mangler på huset, efter overdragelsen af huset til den nye ejer.

Ved huseftersynet udarbejdes der to rapporter, en tilstandsrapport og en elinstallationsrapport, der tilsammen udgør de to elementer, i det der kaldes for huseftersynsordningen. Det vil være indholdet i de to rapporter, der vil være afgørende for hvad der dækkes og ikke dækkes af ejerskifteforsikringen.

I tillæg til adgangen til at tegne en ejerskifteforsikring, er et huseftersyn også fordelagtig på andre måder, da de oplysninger der vil blive afdækket af huseftersynet, blandt andet kan have afgørende betydning for den endelige pris.

Vil du gerne vide mere om dine muligheder og for ved et huseftersyn, kan du med fordel læse med videre her på siden, hvor du blandt andet får information om huseftersyn pris, og hvordan du finder det bedste tilbud på et huseftersyn.

Du kan også få et tilbud på et huseftersyn allerede nu, hvor vi anbefaler at du benytter dig af 3byggetilbud.dk. På 3byggetilbud.dk får du nemlig hele tre gratis og uforpligtende tilbud på et huseftersyn.

Huseftersyn pris – hvad koster et huseftersyn

Prisen på et huseftersyn kan svinge meget, og afhænger ikke mindst af, hvor stort huset er, alderen, samt også den generelle tilstand. Prisen på en tilstandsrapport vil som regel ligge på 4.000-12.000 kr. inklusiv moms, mens prisen på en elinstallationsrapport som regel vil ligge på 2.000 kr. inklusiv moms.

For at gøre den samlede pris på dine rapporter, og som følge deraf dit huseftersyn, så billigt som muligt, så kan der være stor fordel i at få et samlet tilbud på dine rapporter. Der findes flere virksomheder som tilbyder, at de både står for at udarbejde din tilstandsrapport og din elinstallationsrapport, og hvor du ofte vil kunne opnå rabat og spare mange penge på dit huseftersyn.

Hvad er et huseftersyn

Et huseftersyn er en del af huseftersynsordningen, og er den del af huseftersynsordningen, der henviser til de to rapporter der udarbejdes på et hus, og som efterfølgende kan benyttes under forhandlinger, og som samtidig giver adgang til at tegne en ejerskifteforsikring.

Det vil være de to rapporter, henholdsvis tilstandsrapporten og elinstallationsrapporten, der vil blive lagt til grund i ejerskifteforsikringen, i forhold til hvad der dækkes og hvad der ikke dækkes.

Det er således kun de fejl og mangler der viser sig på huset efter overdragelsen til den nye ejer, der ikke fremgår af tilstands- og elinstallationsrapporten. Derfor er det også vigtigt at rapporterne udføres korrekt og med kvalitet, for at beskytte alle involverede parter bedste muligt, herunder både køber, sælger, men også forsikringsselskaberne.

For at sikre den størst mulige kvalitet i tilstands- og elinstallationsrapporterne, stilller Sikkerhedsstyrelsen krav om, at rapporterne skal udarbejdes af beskikkede fagfolk. For at blive beskikket af Sikkerhedsstyrelsen til at udarbejde rapporterne, krævet det stor relevant erhvervs- og uddannelsesmæssig baggrund, samt at der bestås et obligatorisk kursus hos Sikkerhedsstyrelsen.

Se mere om huseftersynsordningen.

Sådan får du det bedste tilbud på et huseftersyn

Skal du have lavet et huseftersyn på dit hus, anbefaler vi 3byggetilbud.dk, hvor du kan få de bedste tilbud på et huseftersyn. Ved at benytte dig af 3byggetilbud.dk får du faktisk hele tre gratis og uforpligtende tilbud på et huseftersyn, og det eneste du skal gøre er, at indsende en beskrivelse af din opgave.

Herefter vil du inden for tre arbejdsdage modtage din tre gratis og uforpligtende tilbud på dit huseftersyn, og du slipper dermed for alt besværet ved, selv at skulle stå for det opsøgende arbejde. Dertil opnår du flere andre gode fordele, når du benytter dig af 3byggetilbud.dk.

For det første vil de tilbud du vil modtage på dit huseftersyn være meget prisvenlige, hvilket hænger sammen med den store konkurrence der er om at vinde din opgave. Det vil ofte føre til lavere priser, og andre gode fordele i de tilbud du modtager på dit huseftersyn.

For andet vil du være økonomisk sikret i tilfælde af, at dit huseftersyn ikke bliver udført korrekt. Der medfølger således en entreprisegaranti når du accepterer et tilbud gennem 3byggetilbud.dk, der dækker på op til 35.000 kr. for private, og på op til 100.000 kr. for foreninger og erhverv.

Få nemt 3 gratis og uforpligtende tilbud på et huseftersyn:

  1. Benyt den gratis opgaveformular på 3byggetilbud.dk og indsend en beskrivelse af din opgave
  2. Modtag tre uforpligtende og prisvenlige tilbud på dit huseftersyn inden for tre arbejdsdage
  3. Vælg det bedste tilbud og start på dit huseftersyn med det samme