Prisforhandling sådan presser du prisen i bund ved boligkøb

Prisforhandling: sådan presser du prisen i bund ved boligkøb

Her på siden finder du råd og vejledning til, hvordan du under en prisforhandling kan presse prisen i bund ved boligkøb. De råd og vejledning du finder her på siden kan være en stor fordel, da du kan bruge dem til at presse prisen i bund ved dit boligkøb.

Vi ser blandt andet nærmere på vigtigheden ved tilstands- og elinstallationsrapporterne, og hvordan du kan bruge dem, til at presse prisen i bund ved boligkøb, samt ved fordelen ved at få køberrådgivning af en byggesagkyndig.

Ønsker du derfor at vide mere om hvordan du kan presse prisen i bund ved boligkøb, kan du her på siden finde gode råd og vejledning, som med sikkerhed vil sikre at prisen på din bolig bliver presset i bund.

Vigtigheden af tilstandsrapporten, elinstallationsrapporten og energimærket

Når du har udset dig en bolig du er interesseret i at købe, er noget af det første du bør sikre dig, at der udarbejdes tilstandsrapport, elinstallationsrapport, og at boligen er energimærket.

Det er ikke lovpligtigt at der udarbejdes tilstands- og elinstallationsrapport ved køb og salg af boliger, omend det er meget fordelagtigt. For energimærket gælder det derimod, at der er lovkrav til sælger om, at sælger får lavet et energimærke på boligen, hvis ikke boligen i forvejen har et gyldigt energimærke.

Gennem tilstands- og elinstallationsrapporten, samt energimærket, får du som køber klarhed og overblik over, hvordan boligens tilstand er, om der vil være udgifter forbundet med boligen i fremtiden, hvor mange, og hvad boligens udgifter til energiforbrug er.

Disse oplysninger er meget fordelagtige for dig som køber, da du får indsigt i hvad det er du reelt set køber. Det vil særligt være de værdiforringende fejl og mangler på boligen, samt en dårlige energimærkning, der er vigtige for dig som køber. Det skyldes at du kan gøre disse oplysninger gældende overfor sælger under prisforhandlingerne, og på den måde få presset prisen i bund ved dit boligkøb.

Det kan dog godt være en byggeteknisk og krævende gennemgang, at forstå de forskellige rapporter og energimærkning, og hvad oplysninger der fremgår af dem egentlig betyder for dig som køber. Af den årsag kan der være god grund at få køberrådgivning af en byggesagkyndig.

Der er stor fordel i en byggesagkyndig køberrådgiver

En byggesagkyndig køberrådgiver kan være en rigtig god fordel, da du med en byggesagkyndig opnår den byggetekniske viden og kompetencer du skal bruge, både til at gennemgå rapporter og energimærkning, men også i forhold til rådgivning om priser, udgifter, forsikringer, tinglysning mv.

Er du derfor på boligjagt anbefaler vi på det kraftigste, at du gør brug af en køberrådgiver. Samtidig kan du med fordel benytte dig af en byggesagkyndig som køberrådgiver, for at opnå den bedste mulige køberrådgivning ved dit boligkøb. Det kan hurtigt vise sig at være en rigtig god investering.

Der kan være stor forskel på hvad en køberrådgivning koster, men en kort, omend gennemgribende, køberrådgivning starter fra omkring 4.000 kr. Prisen kan dog hurtigt vise sig at blive væsentligt højere, alt afhængig af hvor meget køberrådgiveren skal involvere sig i købsprocessen.

Du får nemmest en pris på netop din køberrådgivning, ved at få et tilbud med pris af en køberrådgiver. Her anbefaler vi 3byggetilbud.dk hvor du får gratis og uforpligtende tilbud.

Sådan får du det bedste tilbud på en køberrådgivning

Du får de bedste tilbud på køberrådgivning på 3byggetilbud.dk, da du får hele tre gratis og uforpligtende tilbud, samtidig med at du sparer en masse tid og besværet, som ellers ville være forbundet med det opsøgende arbejde med at finde en køberrådgiver.

Det er nemt og hurtigt at få dine gratis og uforpligtende tilbud på en køberrådgivning, hvor det eneste du skal gøre er, at indsende en beskrivelse af den køberrådgivning du ønsker, og så modtager du din tre gratis og uforpligtende tilbud inden for tre arbejdsdage.

Derudover vil der være andre klare økonomiske fordele forbundet med 3byggetilbud.dk, da du blandt andet vil modtage meget billige tilbud på din køberrådgivning. Det hænger sammen med, at der er stor konkurrence om at vinde opgaven med din køberrådgivning, hvilket ofte afspejler sig i de billige tilbud du vil modtage.

Endeligt vil du være økonomisk sikret på din køberrådgivning, da der medfølger en entreprisegaranti der dækker i tilfælde af, at din køberrådgivning ikke lever op til forventningerne og det aftale. Entreprisegarantien dækker på op til 35.000 kr. for private, og på op til 100.000 kr. for foreninger og erhverv.

Så nemt er det:

  1. Indsend en gratis opgavebeskrivelse til 3byggetilbud.dk
  2. Modtage tre gratis, uforpligtende og billige tilbud på en køberrådgivning
  3. Vælg det bedste tilbud og modtag din køberrådgivning med det samme