Tilstandsrapport Kolding

Tilstandsrapport Kolding – information om priser og fordele

Leder du efter en tilstandsrapport i Kolding, kan du her på siden finde en masse brugbar viden om tilstandsrapport, om alt lige fra information om hvad du kan bruge en tilstandsrapport til, hvad den koster, fordelene du opnår, samt hvordan du finder det bedste tilbud på en tilstandsrapport i Kolding.

Der er rigtig mange gode grunde til at få udarbejdet en tilstandsrapport som ejer af en fast ejendom, da den kan give klarhed over de fejl og mangler der bør udbedres. Det er dog især ved køb og salg af fast ejendom, at en tilstandsrapport finder fordelagtig anvendelse, da tilstandsrapporten yder større beskyttelse til både køber og sælger i forbindelse med handlen.

Vil du gerne vide mere om dine mulighederne med en tilstandsrapport, så kan du med fordel læse med videre her på siden. Ønsker du allerede nu et tilbud på en tilstandsrapport, så finder du nemmest en bygningssagkyndig med et tilbud på en tilstandsrapport i Kolding, ved at indsende en beskrivelse af din opgave til 3byggetilbud.dk.

Ved at indsende en beskrivelse af din opgave, vil 3byggetilbud.dk finde tre bygningssagkyndige med tilbud på en tilstandsrapport i Kolding, på kun tre arbejdsdage og alt sammen helt gratis og uforpligtende.

Tilstandsrapport Kolding – hvad koster en tilstandsrapport i Kolding

Det kan være svært at sige noget om hvad en tilstandsrapport koster, uden på forhånd at kende til det hus der skal udarbejdes en tilstandsrapport på. Prisen vil nemlig først og fremmest afhænge af huset alder, størrelse, og generelle tilstand. Normalvis vil en tilstandsrapport kunne fås til omkring 4.000-12.000 kr. inklusiv moms, og alt afhængig af ovenstående og andre faktorer.

En af de andre faktorer der gør sig gældende i forhold til prisen, er afstanden mellem dig og den bygningssagkyndige der skal udarbejde din tilstandsrapport. Der vil nemlig være en merudgift forbundet med den bygningssagkyndiges priser, hvis den bygningssagkyndige har en lang transport til og fra opgaven.

Bemærk i øvrigt at ovenstående priseksempel er et udtryk for generelle markedspriser, og at de derfor kan være forbundet med usikkerhed. Ønsker du en reel pris på din tilstandsrapport, så er det nemmest at få et tilbud med en pris af en bygningssagkyndig.

På 3byggetilbud.dk kan du få tre gratis og uforpligtende tilbud på en tilstandsrapport i Kolding, hvor du altså både får en pris på din tilstandsrapport, samtidig med at du får et tilbud på en tilstandsrapport i Kolding.

Hvorfor du bør få udarbejdet en tilstandsrapport

Der er rigtig gode grunde til at få udarbejdet en tilstandsrapport, uanset om du er ejer, sælger eller køber af en fast ejendom. Med en tilstandsrapport bliver det nemlig muligt, at få overblik og klarhed over ejendommens tilstand. Det er fordelagtigt for alle involverede parter af flere årsager.

For det første er det fordelagtigt for køber af en fast ejendom, da køber kan få klarhed over hvad det er der reelt set købes, og om der eksisterer fejl og mangler på ejendommen af værdiforringende karakter, som køber kan gøre gældende overfor sælger.

For sælger gælder der lidt af det samme da sælger også får klarhed over ejendommen, og hvilke fejl og mangler der eksisterer på ejendommen. Dette kan være en fordel for sælger, da sælger derved får mulighed for at udbedre eventuelle fejl og mangler inden salget, hvilket kan have betydning for den endelige salgspris.

Tilstandsrapporten giver, sammen med en elinstallationsrapport, adgang til at tegne en ejerskifteforsikring. Vær dog opmærksom på at dette udelukkende gælder, ved køb og salg af ejerboliger.

En tilstandsrapport er en forudsætning for en ejerskifteforsikring

En ejerskifteforsikring er en forlængelse af loven om forbrugerbeskyttelse ved køb og salg af fast ejendom, der giver adgang for køber og sælger af en ejerbolig til at tegne en ejerskifteforsikring, der dækker i tilfælde af skjulte fejl og mangler efter overdragelsen.

Muligheden for at tegne en ejerskifteforsikring er særligt afgørende for sælgeren, da det er sælger der bærer ansvaret for boligens tilstand efter salget. Det gør sælger i en periode på hele 10 år, og derfor er det meget fordelagtigt for sælger at tegne en ejerskifteforsikring.

Kravet om at der udarbejdes en tilstandsrapport inden der kan tegnes en ejerskifteforsikring følger af huseftersynsordningen, der samtidig stiller krav om at der udarbejdes en elinstallationsrapport. At der stilles disse krav skal ses i lyset af, at der er et ønske om også at beskytte forsikringsselskaberne mest muligt.

Det vil nemlig udelukkende være fejl og mangler der ikke fremgår af tilstands- og elinstallationsrapporterne, der vil være dækket af ejerskifteforsikringen. På den baggrund er det særligt vigtigt for forsikringsselskaberne, at rapporterne der udarbejdes er fyldestgørende, og afslører og noterer så mange fejl og mangler som muligt på boligen.

Derfor stilles der også store krav til de personer der udarbejder rapporterne, der først og fremmest skal være autoriserede og beskikkede af Sikkerhedsstyrelsen, og som ofte vil have stor byggeteknisk erfaring og uddannelse.

Se mere om ejerskifteforsikring.

Sådan finder du nemmest en bygningssagkyndig med tilbud på en tilstandsrapport i Kolding

For at gøre det nemmere for dig at finde en bygningssagkyndig med tilbud på en tilstandsrapport i Kolding, anbefaler vi at du får hjælp af 3byggetilbud.dk til det opsøgende arbejde, og hvor du får tre gratis og uforpligtende tilbud på en tilstandsrapport i Kolding.

Alt du skal gøre for at modtage dine tilbud er at indsende en opgavebeskrivelse via den gratis opgaveformular, og så vil 3byggetilbud.dk påtage sig ansvaret med at finde tre bygningssagkyndige med tilbud inden for tre arbejdsdage. Du sparer altså en masse tid og besvær væk, men du opnår derudover flere andre gode fordele.

For det første vil de tilbud du modtager være meget prisvenlige, da de bygningssagkyndige som byder på din tilstandsrapport ved, at de er i hård konkurrence med andre bygningssagkyndige om at vinde din opgave. Det vil ofte føre til at de sænker priserne, og tilbyder andre gode fordele i de tilbud de afgiver.

Dertil medfølger der en entreprisegaranti når du accepterer et tilbud gennem 3byggetilbud.dk, der dækker i tilfælde af fejl og mangler på din opgave. Entreprisegarantien er altså din økonomiske sikkerhed for, at du får leveret et tilfredsstillende resultat, og dækker på op til 35.000 kr. for private, og op til 100.000 kr. for foreninger og erhverv.