Tilstandsrapport andelsbolig

Tilstandsrapport andelsbolig

Der er i princippet intet i vejen for at du får udarbejdet en tilstandsrapport på din andelsbolig, i forbindelse med køb og salg. Det er dog ikke lovpligtigt at få udarbejdet en tilstandsrapport på en andelsbolig, og det vil dertil sjældent være nødvendigt.

Ved andelsboliger benyttes der nemlig ikke tilstandsrapporter som det kendes fra andre ejerboliger og bygninger, da det ville kræve, at der blev udarbejdet tilstandsrapport på hele ejendommen, og dermed alle andelsboliger i ejendommen.

Som erstatning for tilstandsrapporten benyttes i stedet såkaldte vedligeholdelsesplaner, der giver indblik i hele ejendommens tilstands. Samtidig vil vedligeholdelsesplanen indeholde planlægning over, det arbejde der skal udføres i forbindelse med vedligeholdelsen.

Ønsker du alligevel at få udarbejdet en tilstandsrapport på din andelsbolig, er det vigtigt at forstå, at du betaler for en tilstandsrapport på hele ejendommen, der ofte vil være meget dyr.

For at gøre prisen på tilstandsrapporten på din andelsbolig så billig som muligt, så anbefaler vi at du får dine tilbud på 3byggetilbud.dk. Her kan du nemlig få tre gratis og uforpligtende tilbud på en tilstandsrapport, og alt du skal gøre er, at indsende en beskrivelse af din opgave.

Du slipper dermed for at bruge en masse tid og ressourcer på, selv at skulle stå for det opsøgende arbejde med at finde et tilbud på en tilstandsrapport. 3byggetilbud.dk på tager sig nemlig alt ansvaret med at finde tre tilbud på din tilstandsrapport, alt sammen inden for kun tre arbejdsdage og helt gratis.

Sådan kan du spare penge på 3byggetilbud.dk

Du kan spare mange penge på din tilstandsrapport på 3byggetilbud.dk, hvor du ofte vil modtage meget prisvenlige og fordelagtige tilbud. Det skyldes ikke mindst den store konkurrence, der vil være om at vinde din opgave.

Det vil ofte føre til at de byggesagkyndige der afgiver tilbud på din opgave, vil sænke deres priser og tilbyde andre gode fordele, for at vinde opgaven på din tilstandsrapport. Derfor vil du ofte kunne modtage tilbud på billigere tilstandsrapporter på 3byggetilbud.dk, end du ville kunne få andre steder.

Ved at benytte 3byggetilbud.dk opnår du samtidig den store økonomiske fordel, at der medfølger en entreprisegaranti på din opgave. Entreprisegarantien dækker i tilfælde af fejl og mangler på din tilstandsrapport, og dækker på op til 35.000 kr. for private, og op til 100.000 kr. for foreninger og erhverv.

Sådan får du nemt et billigt tilbud på en tilstandsrapport på 3byggetilbud.dk

Det er nemt og hurtigt at få tre gratis og uforpligtende tilbud på 3byggetilbud.dk, da alt du skal gøre er, at benytte den gratis opgaveformular på siden, indsende en beskrivelse af din opgave, og så vil du modtage dine tre gratis og uforpligtende tilbud inden for tre arbejdsdage.

Sådan gør du:

  1. Gå til 3byggetilbud.dk
  2. Benyt den gratis opgaveformular
  3. Indsend en beskrivelse af den tilstandsrapport du ønsker
  4. Modtage tre gratis og uforpligtende tilbud på kun tre arbejdsdage
  5. Accepter dit foretrukne tilbud og kom i gang med din tilstandsrapport