Byggetilsyn pris

Byggetilsyn pris

I forbindelse med at du skal have bygget et nyt hus, kan der være rigtig stor økonomisk fordel ved, at få en byggesagkyndig til at stå for et byggetilsyn. Ved et byggetilsyn vil det være den byggesagkyndige, der står for myndigheder, håndværkere og byggefirmaer, der har en relation til byggeriet af dit nye hus.

Det kan være en stor fordel at overlade dette ansvar til en byggesagkyndig, da du på den måde er bedre sikret den viden og ekspertise der kræves, for at kunne overse byggeriet af dit nye hus på tilfredsstillende vis.

Det kan nemlig have afgørende betydning for at de hus bliver bygget korrekt, og uden fejl og mangler, og at det samtidig overholder gældende lovgivning, krav og regler til byggeriet. Bliver dit hus ikke bygget efter gældende lovgivning, krav og regler, vil det ende med at koste dig mange penge til renoveringer og udbedringer.

Vi anbefaler derfor at de benytter en byggesagkyndig til et byggetilsyn, i forbindelse med at du skal have bygget et nyt hus. Derfor har vi også fundet frem til de bedste tilbud på et byggetilsyn, og hvordan du hurtigt og nemt kan få et godt og billigt tilbud på dit byggetilsyn.

På 3byggetilbud.dk får du tre gratis og uforpligtende tilbud på dit byggetilsyn, og du slipper endda for alt besværet ved det opsøgende arbejde. Det gør du da det eneste du skal gøre for at få dine tilbud, er at indsende en gratis opgavebeskrivelse, og så vil du modtage dine tre uforpligtende tilbud på dit byggetilsyn inden for tre arbejdsdage.

Byggetilsyn pris – hvad koster et byggetilsyn

Det kan være svært at sige noget om hvad dit byggetilsyn koster, da det blandt andet vil afhænge af hvor mange gange du ønsker, at den byggesagkyndige skal komme ud og besigtige dit byggeprojekt, og hvor meget du derudover ønsker at den byggesagkyndige skal involvere sig i byggetilsynet.

Priserne vil normalvis starte fra omkring 4.000 kr. for almindelige byggetilsyn, men kan hurtigt ende med at koste meget mere. Det er ikke unormalt at betale 20.000-30.000 kr. for et byggetilsyn fra ende til anden.

Bemærk at der er tale om vejledende priser, og at det som sagt er svært at sige noget præcist om, hvad lige netop dit byggetilsyn kommer til at koste. Du får nemmest en reel pris på dit byggetilsyn, ved at få et tilbud med pris på et byggetilsyn af en byggesagkyndig.

Hvorfor bruge en byggesagkyndig til dit byggetilsyn

Ved at benytte en byggesagkyndig vil du opnå den bedst mulige ekspertise på dit byggetilsyn, da en byggesagkyndig har en stor erhvervs- og uddannelsesmæssig baggrund på det byggetekniske område.

Du kan derfor være helt sikker på at den rådgivning og kvalitet du får på dit byggetilsyn, vil være af absolut højeste hylde, og du finder næppe en bedre egnet end en byggesagkyndig, til at tage ansvar for dit byggetilsyn.

Sådan får du de bedste tilbud på et byggetilsyn

Vi anbefaler at du benytter dig af 3byggetilbud.dk til at få dine tilbud på dit byggetilsyn, da du på 3byggetilbud.dk får hele tre gratis og uforpligtende tilbud. Udover de gratis og uforpligtende tilbud du kan få, så slipper du også for alt besværet ved selv at skulle finde en byggesagkyndig.

For at få dine gratis og uforpligtende tilbud på et byggetilsyn, er alt du skal gøre at benytte den gratis opgaveformular, indsende en beskrive af dit byggetilsyn, og så modtager du inden for tre arbejdsdage dine tilbud.

I tillæg til de gratis og uforpligtende tilbud, og den tid og besvær du sparer ved det opsøgende arbejde, så opnår du flere andre gode fordele når du benytter dig af 3byggetilbud.dk.

For det første vil de tilbud du modtager ofte være meget billige på prisen, da der er stor konkurrence om at vinde din opgave på et byggetilsyn. Derfor vil de byggesagkyndige der afgiver tilbud, ofte tilbyde lavere priser og andre gode fordele.

For det andet medfølger der en entreprisegaranti, der dækker i tilfælde af at du ikke modtager den nødvendige ekspertise under dit byggetilsyn. Entreprisegarantien er dermed din økonomiske sikkerhed på din opgave, og dækker på op til 35.000 kr. for private, og på op til 100.000 kr. for foreninger og erhverv.

Sådan gør du:

  1. Brug opgavebeskrivelsen på 3byggetilbud.dk og indsend din opgavebeskrivelse
  2. Modtage tre gratis, uforpligtende og billige tilbud på dit byggetilsyn på kun tre dage
  3. Vælg det bedste tilbud og kom i gang med dit byggetilsyn med det samme